Trouwen in Amsterdam

Trouwen in Amsterdam

Trouwen in Amsterdam

Trouwen in Amsterdam is fantastisch!

Als je aan onze hoofdstad denkt, dan denk je aan grachten, grachten panden, kerken en parken. Er is een dan ook een ruime selectie aan mooie karakteristieke gebouwen om in te trouwen in Amsterdam. In dit artikel belichten we een aantal klassieke mogelijkheden maar ook een aantal andere kanten van trouwen in Amsterdam waar je misschien niet meteen aan denkt als je aan Amsterdam denkt als trouwhoofdstad.

Trouwen in Amsterdam op de klassieke manier.

Een leuke locatie is bijvoorbeeld de Rode hoed een grachtenpand wat je misschien kent van TV. Deze officiële trouwlocatie is een romantische locatie voor een huwelijksvoltrekking (zowel ambtelijk als kerkelijk), een bruiloftsfeest of receptie of een combinatie hiervan. De Rode Hoed beschikt over een aanlegsteiger waar je jullie gasten per boot kan ontvangen.

Trouwen op een boot in de grachten kan natuurlijk ook. Een leuk idee is misschien Het Scheepvaartmuseum. Alles van de ceremonie tot het spetterende feest verzorgen ze. Je ontvangt je gasten op en rond het water en in een prachtige historische locatie vlak bij het centraal station op het IJ. Verschillende sfeervolle ruimtes en zelfs het VOC-schip Amsterdam staan tot jullie beschikking.

Met een kleiner gezelschap (30 tm 65 gasten) kan je ook kiezen voor een van de salonboten in Amsterdam. Dan vaar je samen met je gasten door de grachten. Je kan naar een andere locatie varen of de boot als locatie gebruiken door samen met je gasten te genieten van de catering mogelijkheden.

Trouwen in Amsterdam op de moderne manier.

Een schitterende industriële locatie is de Westergasfabriek. De monumentale gebouwen zijn stoer, maar hebben ook iets intiems en romantisch en zien er ook zonder veel poespas schitterend uit. Sommige plekken zijn vooral geschikt voor de ceremonie, op andere  plekken kun je tot diep in de nacht feesten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor het Machinegebouw  daarin heb je alle vrijheid voor de inrichting en catering. Je huurt niet een zaal, maar een heel gebouw dat bijna een etmaal tot je beschikking staat. Ideaal als je een groot diner of een goed dansfeest wilt geven. De kleine zijruimte van het Machinegebouw heet ‘De Kapel’ , een kleine ruimte die aandoet als een industriële kapel.

Het film museum Eye in noord is een moderne hippe locatie. Ze hebben 4 filmzalen en een aantal ruimtes met een eigen karakter en sommige met een fantastisch uitzicht over het IJ. Ze kunnen ook een filmprogramma voor jullie en de gasten samenstellen. Zo kun je heel bijzonder trouwen in Amsterdam Noord.

Trouwen in Artis

Wat dacht je van Artis? Een leuke locatie waar je traditionele bouwstijl combineert met de ongedwongen gezelligheid van een dierentuin bezoek. Artis heeft diverse ruimtes en zalen. maar een buiten ceremonie behoort ook tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van trouwen tussen de vissen? Informeer bij Artis voor de mogelijkheden.

Zoek je nog een jurk voor jullie huwelijk in romantisch Amsterdam? Kom dan gezellig langs!

 Waar trouw jij het liefst in Amsterdam?

Laat weten waar jij zou willen trouwen in Amsterdam, waar ga jij trouwen in Amsterdam of waar ben jij getrouwd in Amsterdam? Laat het ons weten op onze facebookpagina! Op onze Facebookpagina vind je ook nog meer collectie plaatjes en foto’s van onze bruiden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.