Bruidsmode Mariska

Werkwijze Bruidsmode Mariska

Welkom bij Bruidsmode Mariska, mijn naam is Mariska van Deelen- Zoeten en ik ben inmiddels al weer meer dan 12.5 jaar eigenaresse van Bruidsmode Mariska. Ik ben in 2011 getrouwd en heb drie zoontjes. Daarnaast run ik met veel passie mijn bedrijf.

Ik wil het anders doen dan de grote bruidswinkels! Een gezellige winkel met veel keuze,   Aandacht, oprechte interesse, creativiteit en service zijn voor mij belangrijk. Daarnaast ben je altijd de enigste bruid in onze winkel en pas je dus altijd privé met je gezelschap. Je vindt bij ons dan ook persoonlijke en een intieme sfeer tijdens alle afspraken. Ik hou rekening met je wensen, budget en ga tot het uiterste om jou te laten schitteren op jullie bijzondere dag!

Tijdens een afspraak heb je alle tijd (+/- 2 uur) om rustig jurken te bekijken en te passen. Neem je (schoon)moeder, zussen en misschien een vriendin mee tijdens het passen. We adviseren je niet te veel mensen mee te nemen tijdens het passen. Jouw mening en gevoel zijn het belangrijkste.

Onze merken

We werken samen met de Duitse en Nederlandse merken Kleemeier, Bridalstar, Bianco Evento, Sina C. Van deze merken kunnen we de jouw jurk in elke maat en meerdere kleuren nabestellen. Prijzen van de huidige collecties liggen tussen de 1000,-  en 2000,- euro.

De merken waar wij mee werken zijn; Bridalstar, Kleemeier, en Bianco evento.

Outlet bruidsjurken

Daarnaast hebben we een grote voorraad echte merkjurken uit faillissementsverkopen en voorraad verkopen van leveranciers uit recente collecties. Merken die je kan vinden zijn o.a. Pronovias, Sincerity, Romantica, Amelie, Tres Chic, Pure, White One, Valerie, Eternity, Creations of Leijten en nog veel meer. De jurken die we op voorraad hebben zijn dan ook direct leverbaar. Dus last minute shoppen is geen probleem.

Prijzen van deze jurken liggen tussen de 500,- en 1500,- euro. De koopjes hoek is er voor bruiden die weinig te besteden hebben maar toch in iets anders dan een spijkerbroek willen trouwen. Je kan denken aan simpele jurken of vitage collecties Koopjeshoek prijzen liggen rond de 250,- en 500,- euro. Korte jurkjes zijn al verkrijgbaar vanaf 250,-.

Tweedehands jurken

We hebben een paar tweedehandsjurken. Zoals je van ons gewent bent hebben we ook hierin mooie kwaliteits-jurken van gerenommeerde bruidsmode merken en natuurlijk de zelfde vriendelijke service en betrokkenheid.  We bemiddelen voor bruiden die hun jurk graag willen verkopen.

Bruidsaccessoires

Ook hebben we alle bruidsaccessoires zoals lingerie, schoenen, hoepels, sluiers, haarsieraden, tiara’s en sieraden om jouw look compleet te maken.

Coupeuse service

Als je bij ons voor je droomjurk slaagt, maar deze niet helemaal perfect past. Dan is het mogelijk om de jurk te laten verstellen via onze coupeuse waar wij mee samenwerken. De coupeuse komt gewoon bij ons in de winkel en werkt dan samen met Mariska aan het perfect laten passen van jouw trouwjurk. De vermaak kosten zijn niet inbegrepen in de prijzen. Reken op ongeveer 199,- euro afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die gemaakt worden. Je bent niet verplicht om je trouwjurk door onze coupeuse te laten vermaken.

Heb je nog vragen mail of bel dan gerust.

Als je wil zien welke prachtige bruidsjurken er in je maat zijn, maak dan een afspraak. Je kan 6 dagen per week, zowel overdag als ’s avonds, bij ons terecht voor een afspraak. Let op: we werken echt alleen op afspraak!

We zien je graag bij Bruidsmode Mariska!