Korte trouwjurken

Kom gezellig passen!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Tijd om die perfecte droom trouwjurk uit te zoeken. En jij zoekt een kortere trouwjurk! Daar help ik je natuurlijk graag bij!

 

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op deze pagina, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer korte trouwjurken hebben.

Er bestaan echt korte witte jurken en tea length jurken. Maar enkel hoogte of voor kort en achter lang trouwjurken zijn ook heel gaaf. Er zijn ook jurken die je zowel kort als lang kunt dragen. Kun je het niet vinden tussen de korte jurkjes? We kunnen ook een lange jurk kort maken. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken! Het is ook mogelijk dat een afgebeeld model niet meer in de winkel aanwezig is omdat deze inmiddels verkocht is.

 

Als we dan jou perfecte korte trouwjurk hebben gevonden is het tijd om jouw look compleet te maken met accessoires bij je korte bruidsjurk.

Voor de ceremonie kun je jouw jurk wat meer aankleden met een bolerootje, kanten jasje of een sluier.

Maak de look compleet bij je korte trouwjurk

Korte trouwjurken zijn helemaal hip en trendy tegenwoordig. Het voordeel van een korte trouwjurk is dat je lekker kan bewegen. Wil je helemaal los gaan op de dansvloer? Met een korte bruidsjurk geen probleem. Ook als je (kleine) kinderen hebt is een korte jurk op je huwelijk soms handig. Geen lange slepen en wijde rokken die knuffelen in de weg staan! Kortom, wil jij een korte trouwjurk? Leuk! Kom gezellig een aantal modellen passen bij ons in de winkel en vind jouw favoriet in onze collectie korte trouwjurken.

 

Accessoires bij een korte trouwjurk

Toffe accessoires: Een sluier, riem met bling of stralende ketting zijn soms net die kleine dingen die je nodig hebt om het jouw jurk te maken. We adviseren je daarin graag en laten je de mogelijkheden zien tijdens de afspraak.

We hebben leuke korte trouwjurken in de collectie. Kun je het daarin niet vinden? Dan kunnen we ook een lange jurk voor je kort maken. Onze coupeuse is zeer ervaren en adviseert je graag over de mogelijkheden. Trouw je liever in een lange trouwjurk, denk dan eens na over een leuk extra jurkje voor je feest! Maak snel een afspraak en kijk welke korte bruidsjurk we in jouw maat op voorraad hebben. Prijzen korte trouwjurk vanaf 250,- euro.

 

Schoenen bij je korte bruidsjurk

Onze tip voor bij een korte trouwjurk: als je sexy benen laat zien, koop dan ook een paar mooie schoenen.

Kies voor mooie schoenen maar houd ook rekening met het comfort, kies niet voor killerheels als je daar in het dagelijks leven ook niet op loopt. Ook met een kleinere hak hebben wij super mooie bruidsschoenen.  Het belangrijkste is dat je er de hele dag op kunt lopen. Je kunt ook kiezen voor een paar mooie hakken voor de ceremonie, en een paar gave gympen voor het feest.

We hebben ruime keuze uit schoenen. Kies voor schoenen met hoge hak zodat je sexy voor de dag komt? Of ga je voor schoenen met een lage hak voor meer comfort? Wil je een mooie satijnen pumps, of ga je meer voor de hippe kanten gympen? Bij ons kun je alle kanten op, en kunnen we de gewenste schoenen in jouw maat bestellen.