Korte trouwjurken

Kom gezellig passen!
Korte trouwjurk

 

Korte trouwjurken

Korte trouwjurken zijn helemaal hip en trendy tegenwoordig. Het voordeel van een korte trouwjurk is dat je lekker kan bewegen. Wil je helemaal los gaan op de dansvloer? met een korte bruidsjurk geen probleem. Ook als je (kleine)kinderen hebt is een korte jurk op je huwelijk soms handig. Geen lange slepen en wijde rokken die knuffelen in de weg staan! Kortom Wil jij een korte trouwjurk? Leuk! Kom gezellig een aantal modellen passen bij ons in de winkel en vind jouw favoriet tussen onze collectie korte trouwjurken.

Tips voor een korte trouwjurk:

Voor de ceremonie kun je jouw jurk wat meer aankleden met een bolerootje, kanten jasje of een sluier.  Er zijn ook jurken die je zowel kort als lang kunt dragen. Verder is onze tip; als je sexy benen laat zien, koop dan ook een paar mooie schoenen.

Schoenen bij je korte bruidsjurk:

Kies voor mooie schoenen maar houd ook rekening met het comfort, kies niet voor killerheels als je daar in het dagelijks leven ook niet op loopt. Ook met een kleinere hak hebben wij super mooie bruidsschoenen.

Toffe accessoires: Een sluier, riem met bling of stralende ketting zijn soms net die kleine dingen die je nodig hebt om het jouw jurk te maken. We adviseren je daarin graag en laten je de mogelijkheden zien tijdens de afspraak.

We hebben leuke korte trouwjurken in de collectie. Kun je het daarin niet vinden? Dan kunnen we ook een lange jurk voor je kort maken. Onze coupeuse is zeer ervaren en adviseert je graag over de mogelijkheden. Trouw je liever in een lange trouwjurk, denk dan eens na over een leuk extra jurkje voor je feest! Maak snel een afspraak en kijk welke korte bruidsjurk we in jou maat op voorraad hebben. Prijzen korte trouwjurk vanaf 250,- euro.

 

Maak een afspraak en kijk welke jurkjes er in jou maat zijn.

 

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op deze pagina, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer korte trouwjurken hebben. Kun je het niet vinden tussen de korte jurkjes? We kunnen ook een lange jurk kort maken. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken! Het is ook mogelijk dat een afgebeeld model niet meer in de winkel aanwezig is omdat deze inmiddels verkocht is.