Klassieke trouwjurken

Wil jij een mooie klassieke bruid zijn? Of ben jij een bruidje dat altijd al gedroomd heeft van een prinsessen jurk? A-lijn, baljurk, kant, fishtail beetje bling en een goede pasvorm! Bij ons ben je aan het juiste adres voor schitterende klassieke trouwjurken. Ook jouw droomjurk vind je bij Bruidsmode Mariska.

Met een klassieke trouwjurk van bijvoorbeeld het prachtige bruidsmodemerk Bridalstar of Amelie zit je natuurlijk altijd goed! Deze beeldschone en stijlvolle bruidsjaponnen gaan eigenlijk nooit Out of Style, en ook als jij en je geliefde over 50 jaar jullie trouwfoto’s weer bekijken loop je te glunderen over de prachtige jurk die je destijds had gekozen als jouw bruidsjapon.

Als je je jurk gevonden hebt dan maken we die natuurlijk helemaal perfect op maat in ons eigen atelier. Verder hebben we ook mooie klassieke sluiers, accessoires en bruidsschoentjes. Een lange kanten sluier maakt het plaatje vaak compleet. Maar misschien ben je meer ingetogen en ga je voor een kleine haaraccessoire passend bij jouw prachtige klassieke bruidsjurk. Tevens kunnen je moeder en je bruidskindjes ook bij ons terecht voor een mooie klassieke look.

Doe hier  inspiratie op.., maak een afspraak als je binnenkort wilt komen passen. Verheug je op een gezellig passessie.., en kom de klassieke trouwjurken bij Bruidsmode Mariska bewonderen, bekijken & passen!

De trouwjurken in onze collectie

We hebben zowel A-lijn modellen als sprookjes jurken met lange slepen en wijde rokken. Natuurlijk hoort bij een klassieke jurk een mooie versiering zoals kant, parels, steentjes of een combinatie daarvan. Heel subtiel of iets uitbundiger, de keuze is aan jou. Alle jurken zijn gemaakt van schitterende stoffen zoals taft, tule, bruidssatijn en zijde. De trouwjurken hebben een goede pasvorm voor iedere maat. Voor veel modellen kun je de bandjes en halters verwijderen of juist toevoegen.

Wil je onze gehele voorraad van de klassieke trouwjurken zien? Maak dan een afspraak!

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op deze pagina, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer klassieke trouwjurken hebben. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken!

De merken waar wij mee werken zijn; Bridalstar, Kleemeier, en Bianco evento.