Bruidsmode Heerhugowaard

Bruidsmode nabij Heerhugowaard kopen? Wij zijn vlakbij!

Bruidsmode Heerhugowaard

Ben je op zoek naar bruidsmode nabij Heerhugowaard? Dan ben je bij Bruidsmode Mariska aan het juiste adres. Bruidsmode Mariska heeft haar deuren geopend met als doel om jou de trouwjurk te kunnen leveren waar je altijd van hebt gedroomd. Inmiddels hebben wij bruiden uit heel Noord-Holland mogen begroeten in onze mooie bruidswinkel. Onze huiselijke en persoonlijke bruidsmodezaak in de Zaan is slechts 25 minuten rijden vanaf Heerhugowaard. Mariska helpt je graag bij het vinden van die ene geweldige droomjurk. Kom gezellig naar Bruidsmode Mariska in Assendelft!

Bruidsjurken in alle soorten en maten

Onze bruidsmode nabij Heerhugowaard is bijzonder veelzijdig, waardoor er ook voor jou een schitterende trouwjurk is. Of je nou op zoekt ben naar een elegante, stoere, trendy of een romantische jurk, wij hebben het in onze bruidswinkel vlakbij Heerhugowaard. Naast onze mooie collectie bruidsjurken verkopen wij uiteraard ook bruidsaccessoires zoals bruidsschoenen, sluiers, stola’s en bruidslingerie. Wij adviseren je graag bij het vinden van je droomjurk, maar de keuze ligt uiteraard altijd bij jou. Maak direct een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar. Omdat wij alle tijd voor jou willen nemen, werken wij op afspraak wanneer het jou uitkomt. Dus ook in de avonduren.

Trouwjurken van topmerken

Bij Bruidsmode Mariska vind je bruidsjurken van diverse topmerken, zoals Bridalstar, Tres Chic of kleemeier. Wij leiden je uitgebreid en in alle rust door onze collectie heen. Het uitzoeken van een bruidsjurk is een onvergetelijke gebeurtenis. Daarom nemen wij alle tijd voor je om de voorbereiding op ‘de mooiste dag van je leven’ goed te laten beginnen. In onze intieme winkel kan je rustig en ontspannen jurken passen om tot een juiste keuze te komen. Je mag bij ons net zo veel bruidsjurken passen tot je zeker weet dat je dé jurk gevonden hebt.

Route naar onze bruidsmodezaak

Je vindt onze bruidswinkel in Assendelft op slechts 25 minuten afstand van Heerhugowaard. Je volgt de N242, dan de A9 naar Amsterdam/ Zaandam en daarna de N8 richting Assendelft. Onder de weg en het station Krommenie-Assendelft door. Rechtdoor op alle rotondes tot het winkelcentrum. Onze winkel vind je tegenover de Hema en de dierenkliniek aan de andere kant van het parkeerterrein. Bij ons kun je voor de deur gratis parkeren. Ook met het OV zeer goed bereikbaar. Vanaf station Assendelft is het slechts 500 meter lopen!

Wij zijn ook eenvoudig te bereiken vanuit o.a. Haarlem, Alkmaar, Heemskerk, Beverwijk en Zaandam!