Ervaringen van onze bruiden

Kom gezellig passen!
  • Onze Bruiden

    Ik vind het altijd super leuk om reacties en foto's te krijgen van onze bruidjes!

  • Bekijk meer foto's

    Meer gelukkige bruidjes zien? Bekijk de onze bruiden foto pagina!

  • Onze Bruiden

    Lees hieronder een paar ervaringen van bruiden die ook bij ons geslaagd zijn.

Op The Perfect Wedding schrijft bruid Dorrit:

Voor onze trouwdag ben ik bij bruidsmode Mariska geweest. Ze heeft mij goed geadviseerd en geholpen met wensen met betrekking tot mijn trouwjurk. Het contact en de service zijn/waren persoonlijk en prettig. Ik heb geen verbeter punten te melden omdat ik zeer tevreden ben over het proces en het eindresultaat.

Met vriendelijke groet Dorrit.

Op facebook schrijft bruid Samantha:

Toen ik bij Mariska kwam pakte ze een jurk dat ik dacht… Neee zo niet mijn smaak, maar ze zei: maakt niet uit ik pak er nog meer en passen maar! Ik die jurk toch maar aangedaan loop naar me moeder, schoonmoeder en vriendin en keken mij met grote ogen aan.. Ik draai me eigen om en waaaaauuuuww gewoon mijn jurk… Ben zo blij dat Mariska zei dat ik hem toch even moest passen… Nou nog opzoek naar een paspop want, deze gaat niet de kast in, maar gaat mooi in de kamer staan…

Mariska nogmaals super bedankt!

Ik heb al bij wat mensen gezegd dat je hier in de Zaan zit en mooie jurken hebt voor ook een leuke prijs…

Op facebook schrijft bruid Klaaske:

Ik ben super blij dat ik bij Mariska geweest ben. Goede communicatie, vriendelijk, gastvrij. Duidelijk in wat mogelijk is.. qua voorraad, vermaken van jurken etc.! Ook qua betrokkenheid!! Ik vond het erg leuk dat ik een berichtje kreeg met de felicitaties.. Erg attent!!

Kortom; ik ben zeer tevreden! De moeite waard om een kijkje te nemen!!

Maya schrijft op The Perfect Wedding:

Mariska heeft mij fantastisch geholpen met het vinden van de perfecte jurk!

Met een maatje meer voel je je bij haar helemaal op je gemak. Ze houdt heel goed rekening met jouw wensen en kijkt wat er mogelijk is.

Zeker een aanrader als je een prachtige jurk zoekt!

Hanneke’s ervaring bij Bruidsmode Mariska tijdens de aankoop van haar trouwjurk.

In de Efteling vroeg mijn vriend me ten huwelijk en al vrij snel bezocht ik allerlei sites voor inspiratie voor een mooie jurk, want ja die dag wil je je toch de mooiste voelen. Ik kwam op de site van Bruidsmode Mariska en zag al gelijk een jurk die ik erg mooi vond. Toen heb ik een mail gestuurd of ik een afspraak kon maken om eens te kijken wat voor jurken ze had en wat inspiratie op te doen, niet wetende dat ik verliefd zou worden op een van de jurken die ik paste!

De afspraak was op vrijdag om 11.00. Toch wel zenuwachtig stond ik voor de deur samen met een vriendin niet wetende wat ik verwachten kon. Eenmaal binnen gekomen kregen we een kopje thee aangeboden en op tafel lagen een paar boekjes waar een heleboel jurken in stonden. Mariska vertelde iets over de winkel en vroeg mij wat ik zocht in mijn droom trouwjurk.

Na de thee liet Mariska een aantal jurken zien die ik leuk zou kunnen vinden. De jurken die ik koos werden apart gehangen zodat ik die kon passen. En ja, dat waren er toch een aantal. Ook hing Mariska een aantal jurken erbij die ik toch maar even aan moest zien. Ik kreeg een torselet aan en daar gingen we. Ik paste een heleboel strapless trouwjurken. Door het passen kwam ik erachter dat ik me daar niet prettig in voelde, te bloot. Mariska vertelde me dat er bandjes of een halter gemaakt konden worden. Maar mijn voorkeur ging uit naar een jurk die al iets van mouwtjes of een halter had. Na een aantal jurken vond ik mijn trouwjurk; twee verschillende kleuren top en rok, maar het belangrijkste ik voelde me er heerlijk in. Ja dit was m! Ik hoefde er niet langer over na te denken!

Ik voelde me helemaal gelukkig en moest moeite doen om het thuis niet aan mijn vriend te laten zien. Het was een hele ontspannende gezellige ervaring en Mariska deed het leuk en gaf eerlijk haar mening. Mariska zei toen ze de jurk aandeed dat dit het hem wel eens kon worden voor mij, en ja hoor het werd hem, mijn droom jurk!!!

Mariska dank je wel en tot het pasklaar maken bedankt voor de leuke ochtend!!
Liefs Hanneke

Wil jij ook je ervaring delen, plaats dan een recensie op Google of op de site van “The perfect wedding”

Mariska

Bij ons vind je een informele sfeer en persoonlijke service

Altijd een privé afspraak en de hele winkel voor jou alleen

Jurken vanaf € 1000,- t/m € 2000

In house vermaak service