Afspraak maken

Onze Bruiden

Ervaringen met Bruidsmode Mariska van onze Bruiden

Sinds wij zijn gestart hebben we een flink aantal leuke reacties ontvangen die hun trouwjurk bij ons gekocht hebben. lees hieronder Hanneke’s ervaring bij aankoop van haar droomjurk en op de andere pagina vind je een aantal foto’s van onze bruiden in hun trouwjurk. Hanneke is een van onze bruiden die speciaal voor de website haar verhaal heeft op geschreven.

Wil jij ook je ervaring delen, plaats dan een recensie op  Facebook. Of op de site van “The perfect wedding”

Hanneke’s aanzoek en oriëntatie voor de droom trouwjurk:

In de Efteling vroeg mijn vriend me ten huwelijk en al vrij snel bezocht ik allerlei sites voor inspiratie voor een mooie jurk, want ja die dag wil je je toch de mooiste voelen. Ik kwam op de site van Bruidsmode Mariska en zag al gelijk een jurk die ik erg mooi vond. Toen heb ik een mail gestuurd of ik een afspraak kon maken om eens te kijken wat voor jurken ze had en wat inspiratie op te doen, niet wetende dat ik verliefd zou worden op een van de jurken die ik paste!

Hanneke’s ervaring bij Bruidsmode Mariska tijdens de aankoop van haar trouwjurk

De afspraak was op vrijdag om 11.00. Toch wel zenuwachtig stond ik voor de deur samen met een vriendin niet wetende wat ik verwachten kon. Eenmaal binnen gekomen kregen we een kopje thee aangeboden en op tafel lagen een paar boekjes waar een heleboel jurken in stonden. Mariska vertelde iets over de winkel en vroeg mij wat ik zocht in mijn droom trouwjurk.

Na de thee liet Mariska een aantal jurken zien die ik leuk zou kunnen vinden. De jurken die ik koos  werden  apart gehangen zodat ik die kon passen. En ja, dat waren er toch een aantal. Ook hing Mariska een aantal jurken erbij die ik toch maar even aan moest zien. Ik kreeg een torselet aan en daar gingen we. Ik paste een heleboel strapless trouwjurken. Door het passen kwam ik erachter dat ik me daar niet prettig in voelde, te bloot. Mariska vertelde me dat er bandjes of een halter gemaakt konden worden. Maar mijn voorkeur ging uit naar een jurk die al iets van mouwtjes of een halter had. Na een aantal jurken vond ik mijn trouwjurk; twee verschillende kleuren top en rok, maar het belangrijkste ik voelde me er heerlijk in. Ja dit was m! Ik hoefde er niet langer over na te denken!

Ik voelde me helemaal gelukkig en moest moeite doen om het thuis niet aan mijn vriend te laten zien. Het was een hele ontspannende gezellige ervaring en Mariska deed het leuk en  gaf eerlijk haar mening. Mariska zei toen ze de jurk aandeed dat dit het hem wel eens kon worden voor mij, en ja hoor het werd hem, mijn droom jurk!!!

Mariska dank je wel en tot het pasklaar maken bedankt voor de leuke ochtend!!
Liefs Hanneke

Op facebook schrijft bruid Klaaske:

Ik ben super blij dat ik bij Mariska geweest ben. Goede communicatie, vriendelijk, gastvrij. Duidelijk in wat mogelijk is.. qua voorraad, vermaken van jurken etc.! Ook qua betrokkenheid!! Ik vond het erg leuk dat ik een berichtje kreeg met de felicitaties.. Erg attent!!

Kortom; ik ben zeer tevreden! De moeite waard om een kijkje te nemen!!

Op The Perfect Wedding schrijft bruid Dorrit:

Voor onze trouwdag ben ik bij bruidsmode Mariska geweest. Ze heeft mij goed geadviseerd en geholpen met wensen met betrekking tot mijn trouwjurk. Het contact en de service zijn/waren persoonlijk en prettig.Ik heb geen verbeter punten te melden omdat ik zeer tevreden ben over het proces en het eindresultaat. Met vriendelijke groet Dorrit.

Op facebook schrijft bruid Samantha:

Toen ik bij Mariska kwam pakte ze een jurk dat ik dacht… Neee zo niet mijn smaak, maar ze zei: maakt niet uit ik pak er nog meer en passen maar! Ik die jurk toch maar aangedaan loop naar me moeder, schoonmoeder en vriendin en keken mij met grote ogen aan.. Ik draai me eigen om en waaaaauuuuww gewoon mijn jurk… Ben zo blij dat Mariska zei dat ik hem toch even moest passen… Nou nog opzoek naar een paspop want, deze gaat niet de kast in, maar gaat mooi in de kamer staan… Mariska nogmaals super bedankt! En ik heb al bij wat mensen gezegd dat je hier in de Zaan zit en mooie jurken hebt voor ook een leuke prijs…

Wil je meer ervaringen van onze bruiden lezen. Kijk dan eens op The Perfect Wedding of op onze pagina met meer reacties van onze bruiden