The Big Wedding

The Big Wedding

Film The Big Wedding

Film The Big Wedding

Trouwen in bioscoop Tuschinski te Amsterdam tijdens de première van “The Big Wedding”.

Samen met een aantal andere bruiden trouwen bruid Moniek en haar aanstaande echtgenoot Jan op 7 mei in het mooie Tuschinski theater in Amsterdam. Er wordt een spectaculaire bruiloft georganiseerd met ruim 20 bruidsparen die op dezelfde dag, op dezelfde plaats in het huwelijk treden! THE Big Wedding wordt ter ere van de film The Big Wedding georganiseerd, die vanaf 9 mei in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn. Tijdens het unieke huwelijk in Pathé Tuschinski geven de bruidsparen onder begeleiding van AVRO-presentatrice Lauren Verster hun jawoord. Ook zal gezorgd worden voor champagne, een heerlijke bruidstaart en een goodiebag. Tevens maken de pasgetrouwde paren kans op een prachtige acht daagse vijfsterrenhuwelijksreis.

De Film “The Big Wedding”.

Op 7 mei gaat de film The Big Wedding in première, een komische film die gaat over een gescheiden stel dat moet ‘faken’ dat ze getrouwd zijn als hun zoon gaat trouwen. Als er emoties in het spel zijn, kan dat kan nog best lastig zijn. In de romantische komedie The Big Wedding maken we kennis met Don (Robert de Niro) en Ellie Griffin (Diane Keaton), die al jaren geleden zijn gescheiden. Wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn Don en Ellie plots weer gedwongen om te doen alsof zij nog steeds dolgelukkig getrouwd zijn. De film heeft een sterrencast met Katherine Heigl, Topher Grace, Robin Williams, Amanda Seyfried en Susan Sarandon. De film is vanaf 9 mei te zien in de bioscopen.

 Onze “The Big Wedding” bruid Moniek

Moniek had via ons contact formulier een afspraak gepland. Samen hebben we eerst gekeken hoe haar droomjurk er uit zou moeten zien. Aangezien ze op 7 mei al gaat trouwen, hadden we niet veel tijd meer om een jurk te bestellen (dat duurt gemiddeld 3 maanden). Na wat foto’s van haar te hebben ontvangen en haar maten en wensen te hebben gehoord hadden we een aantal jurken die ik haar graag wilde laten zien en passen. Samen met haar familie kwam Moniek passen. De eerste jurk die we aantrokken was meteen al heel mooi. We hebben nog een aantal jurken gepast maar niets haalde het bij de eerste jurk. Dus hebben we de eerste nogmaals aangetrokken en accessoires erbij aangepast. Wil je zien wat Moniek gekozen heeft? Hieronder staat een mooie foto van haar en haar man in bioscoop Pathé Tuschinski Amsterdam. We feliciteren Moniek en haar man dan ook van harte!

Moniek schreef ons na haar afspraak het volgende:

Hoi Mariska,

Ik vond het ook echt leuk om te passen. Het voelt echt zo als andere zeggen. Je weet of het DE jurk is als je hem aan hebt. Mijn verloofde zei het toen we in de auto naar huis zaten ook tegen mij hij wist dat dit DE jurk is. En ik voelde het ook zo vanaf het moment dat ik hem aan had. Ben blij dat ik nog wat anders heb geprobeerd om te kijken of dat nog wat was, ben echt blij dat ik voor deze jurk heb gekozen. Mvg. Moniek

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.