Sexy trouwjurk

Sexy trouwjurk

Sexy trouwjurk

Zoek je de perfecte sexy trouwjurk? Kom dan snel langs om onze collectie te bekijken en passen.

Op een bijzondere dag als je trouwdag wil jij je natuurlijk vrouwelijk en sexy voelen. Je aanstaande echtgenoot zal naar je kijken en zijn ogen niet geloven. Deze mooie sexy verschijning vergeet hij zijn leven niet meer.

Wat is een sexy trouwjurk?!

Je kan kiezen voor een diep decolleté, blote sexy benen met killer heels of wat dacht je van een sexy lage rug. Echter om sexy te zijn in je trouwjurk hoeft er geen diep decolleté in te zitten of je trouwjurk super kort te zijn. Jou trouwjurk kan om verschillende redenen sexy zijn.

Pasvorm en lingerie

Een goede pasvorm die je taille mooi laat uitkomen. Een sexy trouwjurk geeft de juiste ondersteuning zodat je decolleté mooi uitkomt. Kies daarom ook altijd voor goede bruidslingerie onder je jurk.

Het effect van bruidsstoffen

Ook de keuze voor de juiste stof is van belang. Zijde en Chiffon zijn licht en luchtig om te dragen. Organza en tule kun je subtiel doorheen kijken. Kant is klassiek maar kan ook sexy zijn als daaronder een blote rug of armen zitten. Bruidssatijn heeft ook een klassieke uitstraling maar kan heel sexy zijn als je jurk goed aan je figuur aansluit.

Sexy accessoires bij je bruidsjurk

Niet alleen de jurk maar ook de accessoires kunnen je een sexy gevoel en uitstraling geven. Denk bijvoorbeeld aan sexy hoge hakken. Of hippe gekleurde schoenen in hot pink of rood. Dit is leuk te combineren met een gekleurde bloem aan de zijkant van je haar en een clutch.

In de kerk trouwen en toch een sexy trouwjurk?

Er zijn veel mogelijkheden om je met een kerkelijk huwelijk toch een sexy bruid te voelen. Voor de kerk gebruik je een leuk bolero jasje en tijdens het feest kan je jasje uit. Je mooie sexy strapless of halter trouwjurk geeft je zo nog een tweede look ook. Verander je kapsel van prinses met tiara en sluier tot femme fatale met een gekleurde bloem of losse krullen. Draag in een sexy kousenband, geheel traditioneel en niemand die het ziet of weet.

Er zijn dus vele manieren om jou een sexy bruid te maken. Kom snel langs, maak een afspraak en we zoeken  jou perfecte uitdagende trouwjurk!

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op onze website, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer bruidsjurken hebben. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken!  

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.