Trend: Korte trouwjurken!

Korte trouwjurk

korte trouwjurken

De nieuwste trend: Korte trouwjurken!

Zoek je iets anders, moderns en trendy, dan is misschien een korte trouwjurk wel iets voor jou! De nieuwste trend zijn namelijk hippe korte trouwjurken. Een korte jurk is mooi als je mooie benen hebt en een mooie panty of kousen draagt. Daarbij stijl je het helemaal af met geweldige schoenen van Elsa Colourd Shoes met hoge hakken. Of misschien is een korte jurk gewoon praktisch omdat je in het buitenland trouwt op een tropische locatie. Daarom bieden we jou uit onze nieuwste collectie een aantal prachtige korte trouwjurken.

2e jurk of feestjurk

Een andere trend die nu populair is, is de 2e jurk of feestjurk. Als je graag traditioneel trouwt in een lange jurk of misschien zelfs wel in een sissi jurk dan kan het leuk zijn om ’s avonds in een sexy jurkje de gasten en vooral je man te verrassen. Zo kun je optimaal genieten van de muziek, lekker dansen en feestvieren. Met de juiste accessoires en aankleding blijf je toch de hele avond met middelpunt en een echte bruid.

Voor een aantal bruiden hebben we een lange jurk kort gemaakt. Een veel gekozen optie is dan de voor kort en achter lang trouwjurk. Hel leuke van een langere jurk omtoveren naar voor kort, achter lang jurk is dat jij zelf met onze coupeuse kan bepalen hoe kort jouw korte trouwjurk wordt. Wil je bijvoorbeeld je sleep houden of juist niet. Wil je m boven de knie, op de knie of enkel lengte… de keuze is aan jou!

Korte jurk om in te trouwen of een trouwjurk met split?

Naast een kortere trouwjurk om je mooie benen te laten zien is een trouwjurk met een split ook een goed idee. Lekker luchtig en sexy! We hebben meerdere modellen op voorraad met split. Kom gezellig passen!

Prijzen korte trouwjurken

Prijzen van deze jurken starten rond de 250,- euro! Dus ook leuk en betaalbaar als extra jurk om in te feesten. De meeste (korte) jurken om in te trouwen zijn tussen de 750, en 1250,- euro. Trouwjurken met split liggen zo tussen de 1000,- en 1750,-

Maak een afspraak om onze huidige collectie korte trouwjurken te bekijken.

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op onze website, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer bruidsjurken hebben. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken!  

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.