Trend: Korte trouwjurken!

korte trouwjurken

De nieuwste trend: Korte trouwjurken!

Zoek je iets anders, moderns en trendy, dan is misschien een korte trouwjurk wel iets voor jou! De nieuwste trend zijn namelijk hippe korte trouwjurken. Een korte jurk is mooi als je mooie benen hebt en een mooie panty of kousen draagt. Daarbij stijl je het helemaal af met geweldige schoenen van Elsa Colourd Shoes met hoge hakken. Of misschien is een korte jurk gewoon praktisch omdat je in het buitenland trouwt op een tropische locatie. Daarom bieden we jou uit onze nieuwste collectie een aantal prachtige korte trouwjurken.

2e jurk of feestjurk

Een andere trend die nu populair is, is de 2e jurk of feestjurk. Als je graag traditioneel trouwt in een lange jurk of misschien zelfs wel in een sissi jurk dan kan het leuk zijn om ’s avonds in een sexy jurkje de gasten en vooral je man te verrassen. Zo kun je optimaal genieten van de DJ en lekker dansen en feestvieren. Met de juiste accessoires en aankleding blijf je toch de hele avond met middelpunt en een echte bruid.

Prijzen korte trouwjurken

Prijzen van deze jurken liggen rond de 199,- euro! Dus ook leuk en betaalbaar als extra jurk om in te feesten.

Maak een afspraak om onze huidige collectie korte trouwjurken te bekijken.

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op onze website, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer bruidsjurken hebben. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken!  

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.