klassieke trouwjurk met mouwen

Klassieke trouwjurk

Klassieke trouwjurken

Klassieke trouwjurken

Ben jij op zoek naar traditionele en klassieke trouwjurken?!  Wij hebben voor jou een schitterende collectie om jouw jurk uit te kiezen. Onze klassieke trouwjurken zijn uitgevoerd in  vele verschillende bruidsstoffen, zoals kant, taft, tule, satijn of een combinatie daarvan. Subtiel of uitbundig bewerkt. We hebben jurken in alle silhouetten zoals A-lijn, fishtail/ mermaid en prinsessen stijl met of zonder sleep.

Maak een afspraak en kom gezellig langs!

Bij Bruidsmode  Mariska hebben we klassieke trouwjurken in alle soorten en maten. Zowel traditioneel ivoor, met een kleurtje en trendy sexy modellen. We hebben prachtige klassieke trouwjurken in onze collectie om te kunnen passen, te kijken en te voelen in welke jurk jij je helemaal geweldig voelt. Maak gerust eens een geheel vrijblijvende afspraak om op je gemak in een intieme sfeer jouw droomjurk uit te zoeken. Je bent van harte welkom!

Prinsessen stijl en A-lijn klassieke trouwjurken

De prachtige klassieke trouwjurken van onze top merken zijn romantisch met hippe accenten. Kant gecombineerd met swarovski en mooie tule en organza rokken of juist geheel  in bruidssatijn voor het ultieme prinsessen gevoel.  Meestal hebben klassieke trouwjurken en bruidsjurken een A-lijn. Of een ‘prinsessen stijl’ dat wil zeggen wijdere rokken zoals in de bekende film Sissi. De subtiel bewerk

te lijfjes en wijde rokken met lange sleep, maken het plaatje compleet.

Je kan het geheel helemaal compleet maken door bijvoorbeeld te kiezen voor klassieke accessoires zoals een sluier en een tiara. Of als je de look wat minder klassiek wilt laten aandoen, kies je voor wat modernere accessoires. Zo kan iedere bruid precies die stijl creëren met klassieke trouwjurk die helemaal bij jou past.

Kleurrijke klassieke trouwjurken

Wil je een klassieke jurk maar ook wat kleur in je jurk dan kun je kiezen voor een mooi  kleur accent. Ideaal voor een kleurthema of juist je favoriete kleur subtiel terug te laten komen in jouw trouwjurk!

Fishtail/ mermaid klassieke trouwjurken

Wil je een klassieke look combineren met een moderner silhouet dan kun je voor klassieke trouwjurken in een slanker model gaan zoals een fishtail trouwjurk. Door gebruik van klassieke stoffen zoals tule, kant en bruidssatijn heb je een schitterende klassieke maar trendy en sexy trouw stijl.

Zit jouw jurk niet tussen de plaatjes hieronder? We hebben meer dan 175 klassieke trouwjurken op voorraad, dus grote kans dat de jouwe er ook tussen hangt!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.