Mariska’s Bruidsmode aanbieding

Mariska’s Bruidsmode aanbieding

Bruidsmode aanbieding

Leuke bruidsmode aanbieding

We denken graag met je mee en geven elke bruid een unieke aanbieding/ kado bij aanschaf van je trouwjurk, lingerie, schoenen en accessoires.

Trouwen is tenslotte al duur genoeg! De ringen, de locatie,het feest, de DJ, de taart, fotograaf, de uitnodigingen en je jurk, al met al een hele uitgave. Echter je zal er nog jarenlang met plezier op terug kijken. Kies voor de dingen die je echt belangrijk vind om geld aan uit te geven.

De trouwjurk aanbieding

Zeg nou zelf; de jurk moet wel perfect zijn, die staat op alle foto’s maakt je mooi en laat je genieten. De jurk is ook het eerste waar de meeste gasten toch echt benieuwd naar zijn. Dus echt bezuinigen op je jurk?! Nee geen goed idee. Maar om je toch wat tegemoet te komen en je een leuk kadotje te geven hebben we voor iedere bruid een leuke ” Mariska’s bruidsmode aanbieding”. Daarnaast hebben we ook altijd voordelige opties om de kosten wat te drukken. Ik denk graag met je mee.

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op onze website, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer bruidsjurken hebben. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken!  

De merken waar wij mee werken zijn; Bridalstar, Kleemeier, en Bianco evento.

Seizoensaanbiedingen bruid

Naast de toch al voordelige prijzen in onze bruidsmodewinkel bieden we jou als Bruidsmode Mariska Bruid een leuke bruidsmode aanbieding. Je kunt dan denken aan een accessoire of korting daarop of een extra korting op de prijs je trouwjurk als je bij ons ook je schoenen, lingerie en accessoires aanschaft. We hebben ook tijdelijke uitverkoopacties als de nieuwe voorraad wordt geleverd. Verder kun je denken aan een bruidsmode aanbieding van een bepaald merk.

Voor de Accessoires, lingerie en schoenen werken we samen met goede merken. De merken waar we mee werken zijn Poirier, Bianco Evento en Elsa Coloured Shoes.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.