Bruidsjurken Hoorn

Bruidsjurken Hoorn

Bruidsjurken Hoorn

Ben je op zoek naar bruidsjurken in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Bruidsmode Mariska aan het juiste adres. Bruidsmode Mariska heeft haar deuren geopend met als doel om jou de trouwjurk te kunnen leveren waar je altijd van hebt gedroomd. Inmiddels hebben wij bruiden uit heel Noord-Holland mogen begroeten in onze winkel. In onze huiselijke persoonlijke bruidswinkel in omgeving Hoorn helpt styliste Mariska je graag bij het vinden van die ene geweldige droomjurk. Bruidsjurken Hoorn? Kom gezellig naar Mariska in Assendelft.

Bruidsmode in alle soorten en maten

Onze bruidsmode is bijzonder veelzijdig, waardoor er voor iedere bruid wel iets tussen zit. Of je nou op zoekt ben naar een elegante, stoere, trendy of een romantische jurk, wij hebben het in onze bruidswinkel in omgeving Hoorn. Naast onze mooie collectie bruidsjurken verkopen wij uiteraard ook bruidsaccessoires zoals bruidsschoenen, sluiers, stola’s en bruidslingerie.

Bruidsjurken van topmerken

Bij Bruidsmode Mariska in omgeving Hoorn vind je bruidsjurken van diverse topmerken, zoals Creations of Leijten, Tres Chic of Amelie. Wij leiden je uitgebreid en in alle rust door onze collectie heen. Het uitzoeken van een bruidsjurk is een onvergetelijke gebeurtenis. Daarom nemen wij alle tijd voor je om de voorbereiding op ‘de mooiste dag van je leven’ goed te laten beginnen. In onze intieme winkel kan je rustig en ontspannen jurken passen om tot een juiste keuze te komen. Je mag bij ons net zo veel bruidsjurken passen tot je zeker weet dat je dé jurk gevonden hebt. Vervolgens zorgt onze deskundige coupeuse Brenda ervoor dat deze jurk op maat gemaakt wordt.

Bruidsjurken Hoorn bereikbaarheid

Je vind onze bruidswinkel in Assendelft op slechts 30 minuten afstand van Hoorn. Je volgt de A7 naar Amsterdam/ Zaandam, daarna de A8 richting Assendelft en Beverwijk. Als de A8 eindigt blijf

je de weg volgen richting Assendelft. Over het kanaal, rechtdoor op alle rotondes. Dan als je niet meer verder kan ga je rechts. Tot het winkelcentrum, rij links om het winkelcentrum en parkeer aan het einde. Onze winkel vind je tegenover de Hema en de dierenkliniek aan de andere kant van het parkeerterrein. Gratis parkeren. Ook met het OV zeer goed bereikbaar. Vanaf station Assendelft is het slechts 500 meter lopen.

Bruidsjurken kopen in omgeving Hoorn

Je bent van harte welkom om onze bruidsjurken te passen bij Bruidsmode Mariska in omgeving Hoorn. Onze collectie bruidsmode is fantastisch. Wij adviseren je graag bij het vinden van je droomjurk, maar de keuze ligt uiteraard altijd bij jou. Maak direct een vrijblijvende afspraak. De koffie staat klaar.
Niet alleen voor bruidsmode maar óók voor bruidslingerie, schoenen, sieraden en jurkjes voor bruidsmeisjes en bruidsmoeders kan je bij ons terecht. Omdat wij alle tijd voor jou willen nemen, werken wij op afspraak wanneer het jou uitkomt. Dus ook in de avonduren.

Check ook onze facebook pagina voor ons laatste nieuws, evenementen en acties!