FAQ bruidsmode prijzen, bruidsbeurs

Bruidsbeurs

Bruidsbeurs

Afgelopen weekend liepen de mooiste vrouwen tijdens een bruidsbeurs in prachtige trouwjurken tussen een ademloos toekijkend publiek!

Op zondag 14 september organiseerde Just Say Yes in Event Center Fokker  een bruidsbeurs: Het Bruids Event Hoofddorp.

ASSENDELFT – Het Bruids Event Hoofddorp een bruidsbeurs is afgelopen zondag 14 september goed bezocht. De locatie Event Center Fokker was voor de gelegenheid smaakvol aangekleed door het team van Rich Art Design uit Assendelft. Hierdoor was de zaal intiem en sfeervol en kregen bruidsparen meteen het bridal gevoel.

Er waren 30 standhouders waarbij menig bruidspaar leuke en verrassende ideeën heeft opgedaan. Er waren tal van hoogtepunten op de dag zoals de ludieke ontvangst door Loco Burgemeester van Free Fantasy, de spetterende Bruidsmodeshow van Women Wants uit Koog aan de Zaan en Bruidsmode Mariska uit Assendelft. De prachtige bruiden werden begeleid door een optreden van fluitist Paul Smithuis (bekend van Holland’s Got Talent) en zangeres Mariske Hekkenberg.

Verrassend was de klassieke zwarte Cadillac Comfortable midden in de zaal. Alle bruidsparen kregen een goed gevulde goodiebag mee met leuke aanbiedingen!

Wil jij ook naar zo’n leuke bruidsbeurs?

Het plannen van jouw perfecte bruiloft is niet zomaar wat! Het is tijd om inspiratie op te doen en waar kan dat beter dan als op een trouwbeurs. Waar de toegang en het parkeren geheel gratis is!

RC Events organiseert op zondag 19 november 2017 het tweede grote Bruidsevent 2017. Het event van de IJmond voor verliefde, verloofde en aanstaande bruidsparen. Voor iedereen die trouwplannen heeft en voor elk budget. 

Dit event geeft jullie als aanstaand bruidspaar de mogelijkheid om jullie te laten informeren bij een groot aantal enthousiaste bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zij kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ervaar hoe deze bedrijven uit de trouwbranche hun steentje bij kunnen dragen om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Op deze dag kunnen jullie ideeën en inspiratie opdoen. De sfeer, persoonlijk contact en beleving staan hierbij centraal. Tijdens de rondleidingen kunt U de gehele locatie bezichtigen en alvast een voorproefje krijgen.
Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Het Bruidsevent is van 11:00 uur tot 16:00 uur voor iedereen gratis toegankelijk.

Wat kun je verwachten op een bruidsbeurs in Noord Holland?

Je kunt hier geheel vrijblijvend kennismaken met de vele trouwbedrijven denk bijvoorbeeld aan; bloemisten, trouwkledingzaken; dj’s, fotografen, ringen experts; trouwvervoer, overheerlijke bruidstaarten en weddingplanners, en natuurlijk Bruidsmode Mariska! Naast al deze professionals vind het event ook plaats op een prachtige trouwlocatie.

Heb je nog vragen over ons volgende event/ bruidsbeurs?

Neem dan contact met ons op. Dan vertellen we je graag waar je ons en andere leuke trouw leverancier kan ontmoeten.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.