Bruidsbeurs Noord Holland

Bruidsbeurs Noord Holland

Bruidsbeurs Noord Holland

Afgelopen week werd er een spetterende bruidsshow gegeven door Bruidsmode Mariska in Restaurant Brasa Beemster. 

ASSENDELFT – De Bruidsbeurs Noord Holland in Brasa Beemster deze zomer is goed bezocht. De locatie Brasa Beemster was voor de gelegenheid smaakvol aangekleed door het team van het restaurant. Hierdoor was de zaal intiem en sfeervol en kregen bruidsparen meteen het bridal gevoel. Ook buiten stond een prieeltje met mooie aankleding die de bruidssfeer goed deed voelen. Het heerlijke weer maakte het plaatje compleet.

De standhouders op de bruidsbeurs

Er waren  een aantal standhouders waarbij menig bruidspaar leuke en verrassende ideeën heeft opgedaan. Alle bruidsparen kregen een goed gevulde goodiebag mee met leuke aanbiedingen. Er waren tal van hoogtepunten op de dag zoals de spetterende Bruidsmodeshow van Bruidsmode Mariska uit Assendelft. De prachtige bruiden werden begeleid door een optreden van fluitist Paul Smithuis (bekend van Holland’s Got Talent). Bloemenstudio Lia verzorgde de bruidsboeketten voor de dames.

Buiten kon je Live-painter Maaike Krijtenburg aan het werk zien. In waterverf legt zij de sfeer perfect vast. Verrassend was naast de traditionele bruidsauto’s ook de leuke Volkswagen Cabrio voor de deur.

Wij hadden schitterende jurken mee en gezellige bruidjes. Wil jij zien wat we nu in de collectie hebben? Kijk dan hier.

De Locatie Brasa Beemster

Veel aanstaande bruiden en bruidegommen gaven aan deze locatie van de Bruidsbeurs in Noord Holland interessant te vinden aangezien dit een mooi sfeervol restaurant is voor een bruiloft en voordeliger is dan de mogelijkheden in het nabijgelegen Purmerend. Daarbij is de Beemster ook nog eens een zeer sfeervol dorpje dat zich uitstekend leent voor een mooie trouwfoto reportage.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.