Lees hier wat een aantal van onze bruiden schreven over hun bezoek en ervaring met Bruidsmode Mariska. Wil je nog veel meer reviews lezen over Bruidsmode Mariska lees dan verder op The perfect wedding.

Donja

“We zijn hier heel goed geholpen! Mijn schoonzus heeft hier haar droomjurk gevonden! Ze denkt echt aan jou stijl en zoekt voor alle problemen een goede oplossing! De bruiloft was daardoor een top dag :)”

Marlene

Superservice, ik heb een prachtige jurk en ik kijk ontzettend uit naar De Grote Dag!!

Marja

Ik ben heel erg tevreden over bruidsmode Mariska. Zij heeft een kleine zaak aan huis maar desondanks heel veel keus in bruidsjaponnen van Hollands fabricaat. Ik heb er een prachtige jurk gevonden en op onze trouwdag heel veel complimenten gehad! Mariska is een hele vriendelijke jonge vrouw die geduldig alle tijd neemt om je te helpen en ook mee te denken. Je voelt je gelijk bij haar heel erg op je gemak. Zij geeft ook goede adviezen en heeft daarbij ook een hele prettige en goede coupeuse om de jurk helemaal precies op maat te krijgen. Ook een hele lieve vrouw. Je kunt in alle rust verschillende jurken passen in een gezellige huiselijke sfeer, waarbij zij alle tijd neemt en goede ondersteuning biedt bij het passen. Kortom, ik beveel Bruidsmode Mariska van harte aan!

Gerda

Goede ervaring! Mariska neemt de tijd om jurken met je te passen en alle afspraken zijn verlopen zoals gepland. Ook goed bereikbaar voor eventuele vragen.

Andrea

een hele goede ervaring gehad! Ze liet mij ook zelf kijken tussen de jurken en daardoor toch kunnen slagen! Ik had een prachtige aparte jurk en hij was ook perfect aangepast door de coupeuse. Goede service.

Ilse

Mariska heeft mij op een fijne manier geholpen bij het vinden naar mijn bruidsjurk! De locatie aan huis geeft een knusse sfeer waarin ik de tijd heb kunnen nemen om jurken te passen. In contact is zij goed bereikbaar en in overleg is er veel mogelijk. Bedankt Mariska voor deze fijne ervaring! groetjes Ilse

Marloes

Ik heb mijn droom jurk gevonden bij Mariska en ze heeft ons geweldig geholpen! Niets was te gek en ze is super vriendelijk en geduldig! En hele mooie jurken voor een goede prijs! Ze doet er alles aan zodat je je echt een prinses voelt! Mariska bedankt voor alles!!!

Elvira

Ik heb bij bruidsmode Mariska mijn droomjurk gevonden. Mariska is een hele lieve vrouw die je goede adviezen geeft en echt de tijd voor je neemt. Denkt mee met wat je wensen zijn. Samen met Mariska en wat aanpassingen aan mijn jurk is het uiteindelijk mijn droomjurk geworden. Mariska bedankt voor alles!!”

Laura

Mariska heeft mij van begin tot eind goed geholpen in het proces! De eerste afspraak is natuurlijk het belangrijkst: je op je gemak voelen en de jurk vinden. Het is allebei gelukt! De sfeer was top en daarom voelde ik me heel thuis om lekker jurken te passen. Mijn moeder en zus zaten gezellig op de bank en het was een fijne middag. De vervolgafspraken waren erg gezellig en Mariska heeft me goed geholpen bij het uitzoeken van de verdere accessoires. Ze geeft praktische tips. Na elke afspraak stuurt Mariska een overzicht wat we steeds besproken hebben, zo fijn! Ik raad elk bruidje aan om ook hier langs te gaan!

Kelsey

Dankzij Mariska heb ik, nu ik zwanger ben, toch een fantastische jurk kunnen dragen op mijn trouwdag. Ze denkt heel goed mee en dringt niks op. Echt een aanrader!

Anna

Na een aantal boetiekjes bezocht te hebben, beviel het mij zeer goed om aan huis te komen. Zoveel rustiger, geen gevoel van haasten, of van verkoopsters met € in hun ogen. Mariska had jurken klaar hangen binnen mijn aangegeven budget, dat was voor mij belangrijk (ook al had ik dit bij andere winkels wel benoemd, hadden ze er daar geen boodschap aan). Het resultaat mocht er zijn! En ook in de periode daarna, van bestelling tot passen, afspraak met de coupeuse en het ophalen van… alles was duidelijk gecommuniceerd en mooi op tijd. Veel goeie tips en adviezen in het hele proces. Mariska, bedankt voor de goede service!

Bianca

Een top ervaring?? Fijn om bij een zaak te komen waar er ruimte en geduld is. Morgen is het dan eindelijk zover onze mooie trouwdag. Zoveel zin in Mariska en Brenda heel hartelijk dank voor jullie hulp en het vermaken van mijn jurk tot droomjurk. Ik raad deze zaak iedereen aan! 10 van de 10 sterren

Anne

Kleinschalig in de ruimte maar verrassend veel keuze. Mariska is behulpzaam en erg aardig. Ik heb een fantastische middag gehad en mijn fantastische jurk gevonden!

Kelly

op het laatste moment mij weten te helpen voor het vermaken van mijn jurk hij is top geworden op na me trouwdag.

Ninja

Na een slechte eerst ervaring bij een andere winkel kwamen we aan bij Mariska. We werden vriendelijk ontvangen en nadat ik vertelde wat ik ongeveer zocht gingen we aan de slag. Ik mocht alles proberen en Mariska dacht fijn mee over de verschillende mogelijkheden. Bij de derde jurk was ik er al uit. Ik had mijn prinsessenjurk gevonden! Ook met het bij elkaar zoeken van de assecoires kreeg ik goed advies. En heel prettig… er wordt je niks opgedrongen. Bij het krijgen van de factuur via de mail stuurde ze er ook een heel lief, persoonlijk berichtje bij. Ook de andere afspraken verliepen gezellig en prettig. Na afloop had Mariska ook veel interesse in de trouwdag. Kortom het was een hele fijne ervaring en zeker een aanrader voor alle toekomstige bruiden!

Danielle

Meteen mijn droomjurk gevonden en voor een mooie prijs! De begeleiding van Mariska was erg fijn en ik kon ook echt mijn wensen bespreken. Zo had ik een mooie jurk, maar toch aangepast naar mijn eigen stijl. Daarnaast ben ik zwanger en trouwde ik in de jurk toen ik 23 weken was. Ik was bang dat de jurk niet zou passen, maar dit is perfect opgelost door het vermaken van de jurk! Mariska, dank je wel!