Creations of Leijten trouwjurken

Kom gezellig passen!

Bruidsmode Mariska

Creations of Leijten outlet bruidsmode in Krommenie

De gezelligste bruidsmodezaak voor jou!

Deze schitterende bruidsjurken van de bruidsmode collecties van o.a. Creations of Leijten. Op het moment hebben wij alleen nog outlet van Creations op voorraad. Prijzen vanaf 500,- euro tot 1250,-. Wees er dus snel bij, want op is op!

Creations of Leijten jurken in onze collectie

We hebben leuke moderne modellen maar ook sprookjes jurken met lange slepen en mooie versieringen. Alle jurken zijn gemaakt van kwaliteitsstoffen zoals taft, tule en bruidssatijn. De trouwjurken hebben een goede pasvorm voor iedere maat. Voor veel modellen kun je de bandjes en halters verwijderen of juist toevoegen.

De ontwerpen van Be the Light! zijn zeer gevarieerd en afgewerkt met eigentijdse details. Bijna alle jurken worden in Nederland met de hand gemaakt en hebben daardoor een perfecte pasvorm.

Wij kunnen de jurk op maat maken voor ieder figuur. Alleen als jouw jurk perfect zit, kun jij op de grote dag stralen!

Wil je onze hele outlet voorraad Creations of Leijten zien? Maak dan een afspraak!

De historie van Creations of Leijten

De jurken hierboven vind je in onze outlet collectie zolang de voorraad strekt. Sinds 2018 is Leijten helaas geheel gestopt. Lees nog meer lovende woorden over dit merk op de website van trouwen in Nederland

Sinds mijn start in 2009 heb ik met veel plezier gewerkt met dit merk. Mooie pasvorm, stoffen, gekleurde jurken. Tel daarbij op goed contact met deze Nederlandse bruidsmode fabrikant, dat maakt het voor mij een bijzonder merk met veel goede herinneringen. De laatste tijdloze mooie jurken zijn nu nog verkrijgbaar in de outlet voor een leuke prijs.

 

OP = OP maar geen probleem, er zijn meer mooie jurken in de outlet die niet op deze foto’s staan.

Onze bruiden die kozen voor Creations of Leijten

De bruiden hieronder kozen allemaal voor een jurk van Be the Light!