Eternity Bride

Outlet collectie

Betaalbare trouwjurken van Eternity Bride

Deze schitterende betaalbare trouwjurken van de collectie van Eternity Bride hebben we op voorraad. Op het moment bieden we alleen een outlet collectie van Eternity aan, dat wil zeggen trouwjurken van eerdere collecties. Eternity heeft elk half jaar een nieuwe collectie. Dus outlet betekend helemaal geen gedateerde jurk maar een mooie voordelige jurk. De betaalbare trouwjurken hebben prijzen vanaf 500,- euro tot 1250,- euro.

De trouwjurken in onze collectie

We hebben zowel moderne modellen als sprookjes jurken met lange slepen en mooie versieringen. Alle jurken zijn gemaakt van schitterende stoffen zoals taft, chiffon en bruidssatijn.

De trouwjurken hebben een goede pasvorm voor iedere maat. Voor veel modellen kun je de bandjes en halters verwijderen of juist toevoegen. Een rijgsluiting, rits of knoopjes de keuze is voor een kleine meerprijs aan jou. De coupeuse past het graag voor je aan.

Wil je onze hele voorraad van de outlet betaalbare trouwjurken van Eternity Bride zien? Maak dan een afspraak!

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op onze website, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer bruidsjurken hebben. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken!