Merk trouwjurk glitter

Merk trouwjurken

Merk trouwjurken

In onze uitgebreide collectie bieden we merk trouwjurken van Bridalstar, Kleemeier, Sina C en Tres Chic. Deze bruidsjurken zijn na te bestellen in alle maten. Vaak zijn de kleuren aan te passen aan jouw smaak. De maten op voorraad gaan vanaf 34 tot en met 54, grotere trouwjurken zijn natuurlijk te bestellen. En de prijzen? De meeste na te bestellen jurken vallen in de 1250,- euro categorie. Maar we hebben ook na te bestellen bruidsjurken van 750,- en 1000,- en 1500,- euro.

Bij ons vind je dus geen goedkope geïmporteerde flutjurkjes maar kwaliteit met een goede pasvorm, mooie stoffen en van gerenommeerde merken. Want jij wil toch supermooi zijn op je trouwdag?!

Outlet merk trouwjurken collectie

Daarnaast hebben we in onze outlet een grote voorraad originele merkjurken van de merken Tres Chic, Brinkman, Amelie, Valerie, Eternity bride, Kleemeier, Sincerity, Sweethart en Forever Yours, Romantica, Proniovias, Enzoani en vele andere.

Daarnaast hebben we ook een kleine 2e hands merk trouwjurken collectie met daarin (wisselend) onder andere Pronovias, Sincerity, Enzoani, Sweethart en andere vooraanstaande merken in de bruidswereld.

Zowel voor de trendy moderne bruid als de klassieke bruid hebben we dus een schitterende collectie  trouwjurken vanaf 250,- tot 1500,-  euro.

Bijzondere of gekleurde merk trouwjurken

We hebben ook gekleurde trouwjurken te bestellen in bijvoorbeeld rood, bruin, groen, blauw, zwart, ivoor en wit. Maar ook korte trouwjurken. Trouw je liever niet in trouwjurk maar in een broek? We hebben ook leuke bruidsbroekpakken.

Wil je kijken of jouw trouwjurk erbij zit? Maak dan een afspraak!