De Zaanse bruidsbeurs

Zaanse Bruidsbeurs

In de winter wordt vaak De Zaanse Bruidsbeurs georganiseerd in o.a. Het Wapen van Assendelft en andere locaties in Zaanstad. Op De beurs is alles te bekijken en krijgen voor jullie droombruiloft, van aanbieders uit de Regio Zaanstreek en omstreken. Een mooi moment om te beginnen met de voorbereidingen voor de dag van jullie leven.

Bruidsmode Mariska op de Zaanse Bruidsbeurs?

Nee, dit jaar staan we niet op de Zaanse bruidsbeurs. Hoewel een de beurs leuk is (we stonden er vroeger wel) hebben wij er dit jaar toch voor gekozen op niet mee te doen op de beurs. Wij zijn van mening dat wij ons zelf beter kunnen presenteren in onze eigen winkel. We willen je wel graag laten zien welke mooie jurken we hebben.

Wat kan je verwachten op de Zaanse Bruidsbeurs

De bruidsbeurs in Zaandam is een van de gezelligste en meest veelzijdige trouwbeurzen van Nederland. Op Zaanse Bruidsbeurs is een zeer divers aanbod te zien van producten en aanbieders uit de trouwbranche. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bruidsjurk, bruidsfotograaf, bruidsboeket, visagiste, dj, kapper, bruidstaart, kostuum of trouwlocatie? Kom dan zeker even wegdromen op bruidsbeurs. Maar wil je een gezellige afspraak om jou voordelige en schitterende droomjurk te vinden? Kom dan ook even bij ons kijken en maak direct een afspraak wanneer het jou uitkomt.

De locatie van de Zaanse Bruidsbeurs

De Zaanse Bruidsbeurs wordt vaak gehouden in Het Wapen van Assendelft, Dorpsstraat 533, 1566 BL in Assendelft. De Locatie voor deze beurs is bewust uitgekozen door de twee Zaanse ondernemers Jordy en Lia. Jordy vindt het belangrijk om een stukje Zaanstreek te laten zien. Daarnaast zijn zij bekend met de locatie aangezien zij deze beurs in eerdere jaren ook hier hebben georganiseerd. Het Wapen van Assendelft is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zaanstad en je kunt er je trouwfeest of receptie geven. Het Wapen van Assendelft heeft door haar vele verschillende zalen veel mogelijkheden. Van gezellig dineren met elkaar tot grote feesten en partijen. Voor ieder budget heeft Het Wapen een passend en smakelijk buffet, feest, borrelhapjes of lunch. Lees hier meer over de mogelijkheden van Het Wapen van Assendelft.

Op slechts 5 minuten rijden van Het wapen in Assendelft vind je onze bruidsmode Winkel. Ons Adres is Saendelverlaan 183, tegenover winkelcentrum Saendelft. Bij ons parkeer je gratis voor de deur. Wij zijn geopend op zaterdag 28 februari tussen 14.00 en 18.00 of zondag tussen 11.00 en 18.00

Je bent van harte welkom!

  • Adres: Saendelverlaan 183, Assendelft
  • Gratis parkeren