Kasteel Marquette Heemskerk

Bruidsbeurs Marquette Heemskerk

Bruidsbeurs Marquette in Heemskerk staat geheel in het teken van trouwen. Het prachtige kasteel Marquette aan de rand van Heemskerk is zo nu en dan het decor van een leuke bruidsbeurs. De bruidsbeurs Marquette is voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden . Je vind er demonstraties, beursaanbiedingen, een goodiebag en nog veel meer.

Op 25 oktober werd er in Kasteel Marquette weer een bruidsbeurs georganiseerd. Naast het beleven van romantische sferen werd op deze dag een scala aan bedrijven uit de trouwbranche gepresenteerd. Deze bedrijven lichten hun diensten en producten toe. Ook Bruidsmode Mariska was aanwezig met een aantal schitterende jurken en echte bruiden die je naar hun ervaring kon vragen. Natuurlijk gaven we ook een leuke prijs weg aan een gelukkig aanstaand paar! 

Kasteel Marquette als trouwlocatie

Het betoverende Château Marquette is gelegen in een schitterende omgeving. Het Château is een officiële trouwlocatie en maakt het daarom ook de unieke locatie voor het organiseren van jullie huwelijksfeest. De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de mogelijkheid een kijkje te nemen in het sfeervolle Château Marquette.

Alle paren kregen natuurlijk een goed gevulde goodiebag mee met leuke aanbiedingen! Heb je geen goodiebag? geen probleem. Leuke aanbiedingen geven we altijd weg aan onze bruidjes. Bekijk onze collectie schitterende trouwjurken.

Adres Chateau Marquette:

Heemskerk Marquette, Marquettelaan 34, 1968 JT Heemskerk