Welkom bij

Bruidsmode Mariska.

Bedankt voor je bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je een vraag die niet kan wachten? Bel dan even op 0611380176.

 

Heb je het formulier ingevuld om een afspraak te maken? Wat leuk dat je bij ons komt om je trouwjurk uit te zoeken!

We nemen aankomende dagen contact met je op om je afspraak in te plannen. Heb je een voorkeursdatum en tijd aangegeven dan doen we ons best om je dan in onze winkel te ontvangen. Als die mogelijkheid er niet (meer) is, dan plannen we in overleg een andere dag en tijd in.

Als ik je bel om je afspraak in te plannen stel ik je ook vaak wat vragen. Denk aan, welke stijl zie jij jezelf in trouwen, welke maat heb je ongeveer, wie neem je mee naar de afspraak en heb je al nagedacht over je budget?

Met je gezelschap kun je alvast onze website bekijken en doornemen welke stijl jurken jij mooi vindt. Misschien heeft je gezelschap ook een voorkeur voor een jurk en kunnen we deze ook passen.

 

Dus tot snel! Dan vinden we samen de jurk die helemaal bij jou en jullie dag past.

Mariska

Voor een afspraak trek ik altijd twee uur uit, zo heb je voldoende tijd om een mooie jurk en de rest van je outfit te vinden. Ik adviseer je met een intiem gezelschap te komen van de belangrijkste mensen voor jou. Zo kun je volmondig “JA” zeggen wanneer je die prachtige jurk gevonden hebt. De ervaring is daardoor des te leuker.