Aanzoek op Valentijnsdag

Echte bruid satijnen bruidsjurk

Aanzoek op Valentijnsdag

De feestdagen zijn weer voorbij, aan de drukte in de winkel te merken zijn er tijdens de feestdagen weer veel mensen verrast met een romantisch huwelijksaanzoek. Zo hoorden we van een aanzoek in de sneeuw op de piste. Ook is er een bruidje gevraagd tijdens een romantisch aanzoek op kerstochtend met een heerlijk champagne ontbijt. En wat te denken van het aanzoek waarbij de ring in de kerstbal in de boom te vinden was?

Maar wat nou als je de kerst voorbij hebt laten gaan?? Geen probleem! Doe je aanzoek op Valentijnsdag!

14 februari Valentijnsdag

Over een  paar weken is het Valentijnsdag, de dag van de Liefde! Een mooi kans dus om je grote liefde ten huwelijk te vragen. Een huwelijksaanzoek op Valentijnsdag is natuurlijk super romantisch. Maar hoe pak je dat aan zo’n huwelijksaanzoek? Je wilt natuurlijk wel met iets origineels voor de dag komen.

Ideeën voor een huwelijksaanzoek

Ga je op de knieën bij een ontbijtje op bed? Kom je op ‘het witte paard’? Of ga je juist voor een romantisch etentje buitenshuis? Zoek dan naar een bijzonder restaurant en breng de bediening op de hoogte. Zo voorkom je dat de ober op ‘Het Moment’ de bestelling wil opnemen.

Je kunt ook jullie huis omtoveren tot een romantisch liefdesnestje met rozen en kaarsen maar er zijn nog veel meer leuke ideetjes te vinden op bijvoorbeeld pinterest of via leuke sites: Bijvoorbeeld op The perfect Wedding hier vind je tips voor een geweldig aanzoek.

Belangrijk is natuurlijk dat je het goed voorbereid. Bedenk wat voor aanzoek je aanstaande leuk zou vinden. Zou het leuk zijn om haar in het middelpunt te zetten en te vragen in een groep? Of denk je dat hij/zij het fijner zou vinden als het heel intiem is, alleen met jullie tweetjes?  Misschien wil je je aanzoek wel bekrachtigen met een prachtige ring en gedicht of een kortingsbon voor haar trouwjurk?!

Huwelijksaanzoek in een bruidsmodezaak.

Misschien is het een leuk idee om haar in onze bruidsmodezaak te vragen. Want voor vrouwen is “de jurk” toch het eerste waar ze over fantaseren nadat ze jou (“haar prins”) hebben gevonden. Wij helpen je graag met een perfect aanzoek op Valentijnsdag in de winkel. Laat haar door vriendinnen of familie mee smokkelen naar Krommenie. Ik hoog graag wat jouw plannen en ideeën zijn en ik ga je helpen! Doe je een romantisch aanzoek in onze winkel dan krijg je een waardebon met 10% korting op haar jurk kado voor je aanstaande.

Natuurlijk kunnen we je een heleboel tips geven, maar uiteindelijk is het toch jouw aanzoek. En dat komt vast helemaal goed! Schraap je moed bij elkaar en vraag haar gewoon. Nu alvast gefeliciteerd!

Aanzoek huwelijk
Ze heeft JA gezegd!

En heeft ze JA gezegd en ga je beginnen met de organisatie van jullie grote dag? Dan komt ze nog eens rustig langs met haar moeder, zussen en/ of vriendinnen om de perfecte trouwjurk uit te zoeken voor jullie speciale dag!

Graag tot ziens voor jullie aanzoek op Valentijnsdag

Ps ben je een vrouw en wil je hem graag een aanzoek op Valentijnsdag doen in de winkel; dat kan natuurlijk ook!