Trouwjurk passen

Onze werkwijze tijdens je afspraak

Werkwijze

Werkwijze Bruidsmode Mariska

Een trouwjurk kopen doe je niet elke dag. Misschien ben je een beetje zenuwachtig voor je afspraak of vind je het gewoon spannend. Dat is allemaal begrijpelijk! Zenuwachtig zijn is niet nodig. We doen er alles aan om je in een ontspannen intieme sfeer te helpen bij het vinden van je droomjurk. Hieronder lees je wat je van ons kan verwachten tijdens een afspraak.

Wie neem je mee?

Neem je familie of vrienden mee tijdens je afspraak die je kunnen helpen de juiste keuze te maken. Probeer niet te veel mensen mee te nemen en alleen de mensen die jou, je stijl en wensen goed kennen.

Hoeveel tijd heb ik nodig voor een afspraak?

Sommige bruiden passen veel jurken terwijl anderen er maar twee of drie passen en dan weten dat ze ‘dé jurk’ gevonden hebben. Wij nemen minimaal 2 uur de tijd voor je. Je kunt dan rustig in een huiselijke sfeer verschillende bruidsjurken passen om de perfecte jurk te vinden. Heb je meer tijd nodig, dan maken we een tweede afspraak. Ook als je bijvoorbeeld je jurk al hebt gevonden maar een andere keer wilt terugkomen om je accessoires uit te zoeken. Je bent van harte welkom!

Wil je gezellig langs komen om onze collectie te bekijken en te passen? Of heb je vragen? Neem dan even contact op door te bellen (06 11380176) of te mailen. 

Bereikbaarheid van Bruidsmode Mariska

Vanuit richting Amsterdam en omstreken neem je vanaf de ring A10 de afslag naar de A8 tot afslag Assendelft Noord. Of vanuit richting Haarlem, Alkmaar de A9, Afslag Assendelft Noord, onder het station door. Dan is het nog een klein stukje en je bent er! Parkeren kan gratis bij ons voor de deur. Ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. Vanaf Amsterdam, Zaandam, Purmerend en Haarlem reis je makkelijk naar station Krommenie/Assendelft. Dan loop je 500 meter en dan ben je er al. Vanuit Zaandam kun je ook met bus 63 die voor de deur stopt. Ik leg je graag persoonlijk uit hoe je ons bereikt als je een afspraak maakt.

Hoe gaat een afspraak in zijn werk

Jij en je familie komen binnen. Ik vraag jullie plaats te nemen op de bank. Onder het genot van een lekker kopje thee of koffie vraag ik jou te vertellen wat je wensen zijn. Ook vraag ik je naar je budget en waar je gezelschap je graag in zou zien. Lijkt het op het TLC programma ‘Say Yes to the Dress’? Ja, een beetje wel. Al is het hier iets minder groot en hebben we geen Monti of Randy! Ik pak een paar jurken die ik bij je omschrijving vind passen. Daarnaast pak ik ook een paar jurken die ik bij je figuur en persoonlijkheid vind passen. Gaandeweg komen we er samen achter welke jurk jouw droomjurk is. Dan gaan we kijken naar passende accessoires.

Levering en facturatie

Prachtige bruidsmode hoeft niet heel duur te zijn. Bij ons vind je prachtige betaalbare merken tussen de 500,- en 1.500,-. In enkele gevallen heb ik de perfecte jurk in jouw maat op voorraad. In de meeste gevallen wordt jouw jurk speciaal op maat besteld. Je moet er rekening mee houden dat een levertijd inclusief vermaaktijd tussen de 4 en de 6 maanden kan duren. Kom dan ook het liefste een halfjaar voor de trouwdatum!

Als je jouw droomjurk hebt gevonden, doe je een aanbetaling 50% van de waarde van de jurk. (of 100% als je een jurk uit voorraad kiest) Wij bestellen direct de jurk met eventuele aanpassingen. Het resterende bedrag betaal je pas na levering van de jurk door de leverancier. Je komt dan weer gezellig doorpassen en je krijgt jouw trouwjurk mee naar huis. We zien je dan weer terug 3 a 1.5 maanden voor je bruiloft als we beginnen met het vermaken.

Kan ik langs komen zonder afspraak?

Als je in de buurt bent, kun je altijd even bellen of er tijd is voor een afspraak. Het is echter beter om van te voren een afspraak te maken. Dan zetten we alles voor je klaar en weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben. Een bruidsjurk uitzoeken is een serieuze belangrijke gebeurtenis! Daar neem ik graag goed de tijd voor zodat jij alle aandacht en service krijgt die je verdient!

Bel 06 11380176

Of mail naar bruidsmodemariska@live.nl, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.