Lesbisch huwelijk

De afgelopen tijd hebben we veel dames geholpen die met elkaar gaan trouwen. Trouw jij ook met een andere leuke dame? Dan helpen wij jullie graag met een mooie set die mooi bij elkaar past. Daarbij letten we er natuurlijk op dat de bruidscreatie past bij jouw eigen persoonlijkheid.

Liever in een kleurtje? Natuurlijk kan dat geregeld worden! Wij zorgen voor een super mooie combinatie.

Willen jullie beide in een jurk of liever in een pak? Of weet je het nog niet en wil je de mogelijkheden graag komen passen?! Jullie zijn van harte welkom. Dan komen we er samen achter waar jij je lekker in voelt.

Liever niet in een jurk? We hebben ook combinaties met broeken voor dames die een jurk niet zien zitten. Denk aan een mooie dames bruidsbroek met bijpassende top. Voor de top bij je broek kun je kiezen uit diverse modellen. Tops met kant, kraaltjes, bandjes of strapless. We hebben ook mooie jasjes van taft of satijn voor over je dames bruidsbroekpak te dragen.

Heeft jouw aanstaande vrouw altijd al gedroomd van een echte prinsessen jurk? Natuurlijk kan dat ook bij ons. We gaan uit van jullie eigen wensen en eigen persoonlijkheid.

Bij Bruidsmode Mariska hebben we ons er altijd over verbaasd dat andere bruidsmodewinkels zich geen raad weten als ze lesbische trouwkleding moeten adviseren. Want eigenlijk is het simpel: allebei willen jullie een trouwjurk die bij je past.

En daarnaast moet het gewoon mooi bij elkaar matchen. Is dat een mission impossible? Echt niet. Kom lekker samen langs – of afzonderlijk van elkaar, dat mag ook – dan helpen we jullie allebei aan een leuke trouwoutfit.

We zorgen ervoor dat jullie je eigen stijl behouden en je beiden super voelen in jullie trouwjurk voor 2 vrouwen. Wij maken van jullie twee supermooie, stoere bruiden. Jullie kunnen gewoon passen in twee afspraken, zónder elkaars trouwjurk te zien. Mariska helpt jullie aan twee outfits die mooi bij elkaar passen.