Trouwjurken outlet

Trouwjurken Outlet

Ben jij op zoek naar een mooie maar goedkope trouwjurk? Kom dan eens bij ons kijken en passen. De prijzen van de trouwjurken outlet collectie beginnen bij 250,- euro!

Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere bruidsoutlet zaken doordat wij alleen maar nieuwe bruidsjurken hebben hangen van gerenommeerde merken, zoals Sincerity, Creations of Leijten, Brinkman bruidsmode, Sarah Danielle, Tres Chic, Romantica, Phil Collins, Eternity bridal, Valerie, Kleemeier en vele andere. De bruidsjurken zijn opgedeeld in 5 categorieën van 250,- / 500,- / 750,- / 1000,- en 1250,- euro. De meeste outlet bruidsjurken vind je in de 500,- en 750,- euro categorie. Voor een super koopje kun je terecht in de koopjeshoek.

Goedkope Bruidsmode met oog voor kwaliteit!

Wij hebben geen jurken in onze winkel, zoals bij veel andere bruidsoutlets van Chinese fabrikanten, kopieën of andere oosterse import, bij ons koop je een origineel topmerk voor de laagste prijs! Ook voor alle accessoires als lingerie, schoenen, ketting, armband, oorbellen, sluiers enzovoorts is er een uitgebreide scherp geprijsde collectie.

 Service

Zoals je van ons mag verwachten geven we iedere bruid die persoonlijke aandacht en service die jij verdient. We ontvangen je met een kopje thee of koffie, je krijgt alle tijd om rustig te passen met de hulp van adviseuse Mariska. Al jij jouw droomjurk gevonden hebt dan bekijken en passen we gezellig de accessoires, schoenen en lingerie als je wil. We staan je bij met advies en hulp op alle vlakken.

Als je jouw bruidsjurk ophaalt dan strijken we je jurk, je krijgt je jurk mee in een mooie witte opbergzak. Natuurlijk kun je gebruik maken van onze coupeuse service a 150,- euro. In onze  outlet krijg je dezelfde service en aandacht als alle andere bruiden.

We hebben een steeds wisselende outlet collectie trouwjurken. (meer als 75 stuks altijd op voorraad).

WEG = WEG dus maak snel een afspraak!

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op onze website, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer bruidsjurken hebben. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken!