Bruidsmode Sale

Sale

Nog maar een paar dagen, “Bruidsmode SALE”!!!??

Bij ons vind je altijd Sale!!!!

Heel veel trouwjurken zijn allemaal in de “SALE”!

Prijzen tussen de 250,- en 1250,- euro!

Trouwen is al duur genoeg, de gemeente,  lokatie, DJ en eten, het kost allemaal geld. Dus wil je er wel mooi uitzien maar niet de hoofdprijs betalen?! Kies dan voor een jurk uit onze outlet collectie. Schitterende jurken van echte merken voor leuke prijzen in onze bruidsmode outlet in Assendelft.

Trouwjurken kunnen flink variëren in prijs. Zaken zoals de stof, met merk, de pasvorm, de maat, de hoeveelheid bling kunnen allemaal invloed hebben op de prijs. Prijzen kunnen soms oplopen tot en met duizenden euro’s. Bij ons kost de jouw jurk nooit meer dan 1500,- euro.  Maar voor 250,- heb je al een trouwjurk met een sleepje of een trendy modelletje.

Laat je niet verleiden door een goedkope bruidsjurk via internet te bestellen zonder te passen. Van zo’n meestal goedkope trouwjurk kan de stof, het model en pasvorm erg tegen vallen. Dan wordt goedkoop ineens duurkoop. Deze aanbieders gebruiken de plaatjes van de echte jurken en laten ze namaken in China. Als een goedkope bruidsjurk te goed klinkt om waar te zijn; dan is dat ook meestal zo!

Bij ons vind je echt mooie jurken van originele merken. Natuurlijk krijg je ook bij de sale jurken alle tijd om rustig te passen, gratis advies en service.

Kom je snel langs, want jouw droomjurk wacht op je.