Bruidsmode Haarlem

bruidsmode Haarlem

Bruidsmode
Haarlem

Bruidsmode nabij Haarlem kopen?

Als je op zoek bent naar een bruidsjurk met dé perfecte pasvorm, dan moet je bij bruidsmode Mariska nabij Haarlem zijn. Mariska en haar team nemen jou graag mee op reis naar jouw droomjurk. Bij ons kun je op een relaxte en persoonlijke manier jurken passen samen met je (schoon)moeder zussen en/of vriendin. Bruidsmode Mariska is gevestigd in Krommenie, dichtbij Haarlem. Mariska en haar collega’s adviseren jou graag over de uitgebreide mogelijkheden. Geen bruidsjurk is hetzelfde! Wij helpen jou graag met het vinden van jouw droomjurk!

De sfeervolle bruidsmodezaak dichtbij Haarlem

Kom eens bij ons langs en laat je verrassen door de diversiteit aan bruidsjurken. Wij vinden het belangrijk dat je een trouwjurk op je gemak kunt uitzoeken. Daarom nemen we de tijd voor je. Bruidsmode Mariska is gevestigd in een kleine bruidswinkel niet ver van Haarlem. Mariska wil het anders aanpakken dan de grote bruidswinkels. Mariska wil met haar oprechte interesse, aandacht en creativiteit onderscheidend zijn.

De trouwjurken vlakbij Haarlem van bruidsmode Mariska

Onze bruidsmode zitten in de prijscategorieën 750,-, 1000,-, 1250,- en maximaal 2000,- euro. Onze bruidsmodezaak in de buurt van Haarlem heeft altijd minimaal 175 trouwjurken op voorraad. Dit doen we zodat jij altijd de mogelijkheid hebt om te slagen voor je bruidsjurk! Tegenwoordig hoeft een trouwjurk niet per se wit en lang te zijn. Bij bruidsmode Mariska gelegen ten noorden van Haarlem is het mogelijk om bruidsjurken in andere kleuren zoals blush, zwart en groen te bestellen. Ook met een maatje meer slaag je bij ons!

Het complete plaatje

Onze bruidsmodezaak in de buurt van Haarlem heeft diverse topmerken in haar assortiment. Zo vind je bij ons merken als Bridalstar, Amelie, Eternity, Valerie Kleemeier en Sincerity. Als je naar bruidsmode topmerken zoekt in de omgeving van Haarlem, kom dan eens langs bij onze bruidsmodezaak in Krommenie. Niet alleen voor topmerken moet je bij ons zijn. Naast bruidsjurken hebben wij een in-house coupeuse service, lingerie, schoenen en accessoires. Kortom, bij ons ga je voor het complete plaatje!

Hoe verloopt een afspraak bij Bruidsmode Mariska?

Mariska zal tijdens de afspraak volledig jou van dienst zijn. Bij binnenkomst bespreken we onder het genot van een kopje koffie of thee jouw persoonlijke wensen en je budget. In 2 uur tijd vinden veel dames hun droomjurk. Na de eerste afspraak plannen we nog een afspraak in voor de lingerie en accessoires. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren voor een afspraak bij ons in de bruidswinkel. Mail naar bruidsmodemariska@live.nl of bel naar 0611380176 voor informatie over bruidsmode in de buurt van Haarlem.

Bruidsmode Haarlem; kom gezellig naar Krommenie!

Net naast Haarlem in Krommenie hebben wij een hele mooie bruidswinkel waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staat. Kom je vanuit Alkmaar? Dan vind je onze sfeervolle bruidswinkel op slechts 25 minuten afstand. Ons pand bevindt zich midden in het centrum en parkeren is geheel gratis! Let op: op sommige plekken geldt een blauwe zone.

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op onze website, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer bruidsjurken hebben. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken!  

Wij zijn ook eenvoudig te bereiken vanuit o.a. HeerhugowaardAlkmaarHeemskerk, Beverwijk en Zaandam!