Korte trouwjurken

Korte trouwjurken

Schoenen bij je korte bruidsjurk: Kies voor mooie schoenen maar houd ook rekening met het comfort, kies niet voor killerheels als je daar in het dagelijks leven ook niet op loopt. Ook met een kleinere hak hebben wij super mooie bruidsschoenen.

Hoe hou je het elegant: Voor de ceremonie kun je jouw jurk wat meer aankleden met een bolerootje, kanten jasje of een sluier.  Er zijn ook jurken die je zowel kort als lang kunt dragen. Verder is onze tip; als je sexy benen laat zien, bedek dan iets anders een beetje voor een elegante look.

Toffe accessoires: Een brirdcage sluier, riem met bling of stralende ketting zijn soms net die kleine dingen die je nodig hebt om het jouw jurk te maken. We adviseren je daarin graag en laten je de mogelijkheden zien tijdens de afspraak.

We hebben leuke korte trouwjurken in de collectie. Maar ook jurken die zowel lang als kort gedragen kunnen worden.  Trouw je liever in een lange trouwjurk, denk dan eens na over een leuk extra jurkje voor je feest! Maak snel een afspraak en kijk welke korte bruidsjurk we in jou maat op voorraad hebben. Prijzen korte trouwjurk vanaf 250,- euro.

Maak een afspraak en kijk welke jurkjes er in jou maat zijn.

Slechts een deel van onze collectie is terug te vinden op deze pagina, dat betekent dat we in onze winkel nog veel meer korte trouwjurken hebben. Kun je het niet vinden tussen de korte jurkjes? We kunnen ook een lange jurk kort maken. Het is dus altijd de moeite waard om een afspraak te maken! Het is ook mogelijk dat een afgebeeld model niet meer in de winkel aanwezig is omdat deze inmiddels verkocht is.