Over Bruidsmode Mariska

Werkwijze Bruidsmode MariskaMarquettebruidsbeurs

Welkom bij Bruidsmode Mariska, mijn naam is Mariska van Deelen- Zoeten en ik ben inmiddels al weer 9 jaar eigenaresse van Bruidsmode Mariska. Ik ben in 2011 getrouwd en heb twee zoontjes. Daarnaast run ik met veel passie mijn bedrijf vanuit huis. Ik wil het anders doen dan de grote bruidswinkels! Geen enorm winkelpand en geen andere klanten om je heen.  Aandacht, oprechte interesse, creativiteit en service zijn voor mij belangrijk. Je vindt bij ons dan ook persoonlijke en een intieme sfeer tijdens alle afspraken. Ik hou rekening met je wensen, budget en ga tot het uiterste om jou te laten schitteren op jullie bijzondere dag!

Tijdens een afspraak heb je alle tijd (+/- 2 uur) om rustig jurken te bekijken en te passen. Neem je (schoon)moeder, zussen en misschien een vriendin mee tijdens het passen. We adviseren je niet te veel mensen mee te nemen tijdens het passen. Jouw mening en gevoel zijn het belangrijkste.

Onze merken

We werken samen met het Nederlandse merk Tres Chic (Jessi K en Brinkman), Bridalstar en Allure bridal. Voor mooie jurken met kant in ieders budget werken wij met het Duitse merk Amelie. Van deze merken kunnen we de jouw jurk in elke maat en meerdere kleuren nabestellen. Prijzen van de huidige collecties liggen tussen de 750,-  en 1250,- euro.

Outlet bruidsjurken

Daarnaast hebben we een grote voorraad echte merkjurken uit faillissementsverkopen en voorraad verkopen van leveranciers uit recente collecties. Merken die je kan vinden zijn o.a. Pronovias, Sincerity, Plil collins, Romantica, Valerie, Eternity, Creations of Leijten en nog veel meer. De jurken die we op voorraad hebben zijn dan ook direct leverbaar. Dus last minute shoppen is geen probleem. Prijzen van deze jurken liggen tussen de 500,- en 1250,- euro. De koopjes hoek is er voor bruiden die weinig te besteden hebben maar toch in iets anders dan een spijkerbroek willen trouwen. Je kan denken aan simpele jurken of oudere collecties Koopjeshoek prijzen liggen rond de 250,- en 500,- euro. Korte jurkjes zijn al verkrijgbaar vanaf 250,- tot 750,- euro.

ladybird trouwjurk, bruidsmode Mariska

Tweedehands jurken

We hebben een paar tweedehandsjurken. Zoals je van ons gewent bent hebben we ook hierin mooie kwaliteits-jurken van gerenommeerde bruidsmode merken en natuurlijk de zelfde vriendelijke service en betrokkenheid.  We bemiddelen voor bruiden die hun jurk graag willen verkopen.

Bruidsaccessoires

Ook hebben we alle bruidsaccessoires zoals lingerie, schoenen, hoepels, sluiers, handschoenen, hoeden en sieraden om jouw look compleet te maken.

Coupeuse service

Als je bij ons voor je droomjurk slaagt, maar deze niet helemaal perfect past. Dan is het mogelijk om de jurk te laten verstellen via een coupeuse waar wij mee samenwerken. De vermaak kosten zijn niet inbegrepen in de prijzen. Reken op ongeveer 165,- euro afhankelijk van de hoeveelheid aanpassingen die gemaakt worden. Je bent niet verplicht om je trouwjurk door onze coupeuse te laten vermaken.

Eigenaresse bruidsmode Mariska

Mariska

Heb je nog vragen mail of bel dan gerust.

Als je wil zien welke prachtige bruidsjurken er in je maat zijn, maak dan een afspraak. Je kan 6 dagen per week, zowel overdag als ’s avonds, bij ons terecht voor een afspraak. Let op: we werken echt alleen op afspraak!

Afspraak maken trouwjurk passenWe zien je graag bij Bruidsmode Mariska!