Merken

De merken die wij voeren zijn:

Amelie; Een Duits merk met al meer dan 30 jaar ervaring in het vervaardigen van bruidsmode. Van Amelie hebben we veel modellen met kant. Denk aan echte sprookjes japonnen met open gewerkte kanten rug en sweethart decolete’s en tule rokken. De collectie is te vergelijken met japonnen zoals Sincerity die ook aanbied maar dan een stuk goedkoper. Japonnen van Sincerity kosten vaak zo’n 1400 euro. Bij ons zijn de meeste japonnen 1000,- euro. Dus een schitterende goedkope trouwjurk van Duitse kwaliteit!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tres Chic, Brinkman en Jessi K; Een Nederlands merk met o.a. de bekende designer Jan Brinkman. Dit is dé collectie voor bruiden die optimaal willen stralen op hun grote dag. Deze eigentijdse en veelzijdige collectie is bij uitstek geschikt om te customisen. Originele stylingsdetails en het gebruik van kleuren geven deze collectie veel uitstraling. Kies je eigen kleur en maak het helemaal JOUW jurk!

Trouwjurk met kleur

Jessi K trouwjurkTres Chic trouwjurk sn5168Sn5100

 

 

 

 

 

 

 

 

Bridalstar; Een nieuw en opkomend Nederlands merk met een uitstekende prijs-kwaliteits niveau. Ook hier kun je weer veel kant, tule en kleur verwachten. Kies bijvoorbeeld de kleur satijn onder het kant en customise je jurk op deze manier. Of kies ervoor om de lengte van je sleep te veranderen of er af te halen. Ook hier hebben we een super collectie in huis met open gewerkte kanten rug tule rokken en bling, bling!

Bridalstar, grote maat trouwjurk Bridalstar, fishtail trouwjurk Bridalstar, tule trouwjurk Bridalstar, fishtail trouwjurk

 

 

 

 

 

 

 

 

Creations of Leijten; Ook een Nederlands bruidsmode merk. Uniek aan creations of Leijten is dat zowel design als productie plaats vindt in Nederland. De ontwerpen van Be the Light zijn klassiek, chic en betaalbaar. Vanaf de allereerste start van Bruidsmode Mariska (toen nog in Amsterdam) werken wij al naar aller tevredenheid samen met dit Creations of Leijten.

Creations of Leijten Creations of Leijten, trouwjurk met kleur Creations of Leijten Creations of Leijten

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisa Donetti; Vanaf augustus starten we vol trots met de jurken van Victorio Donetti. Hij ontwerpt prachtige bruidsjurken onder het label Lisa Donetti. De jurken zijn origineel, romantisch en hebben smalle en strakke silhouetten. Er wordt veel kant en borduurwerk in de jurken verwerkt. Ook hier kun je weer kiezen voor een kleurtje als ivoor/ wit je minder aanspreekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb je geen maatje 36/38? Bij ons is dit geen probleem we hebben diverse maten op voorraad om te passen, dus niet alleen maar maatjes 38 zoals bij veel andere winkels. Wil je meer weten over hoe het passen in zijn werk gaat? Lees alles over je onze werkwijze.