Bruidsbeurs Noord Holland

Bruidsevent Uitgeest 2017

 Bruidsbeurs Noord Holland

Afgelopen week werd er een spetterende bruidsshow gegeven door Bruidsmode Mariska in Restaurant Brasa Beemster. Bruidsbeurs Noord Holland

ASSENDELFT – De Bruidsbeurs Noord Holland in Brasa Beemster deze zomer is goed bezocht. De locatie Brasa Beemster was voor de gelegenheid smaakvol aangekleed door het team van het restaurant. Hierdoor was de zaal intiem en sfeervol en kregen bruidsparen meteen het bridal gevoel. Ook buiten stond een prieeltje met mooie aankleding die de bruidssfeer goed deed voelen. Het heerlijke weer maakte het plaatje compleet.

De standhouders op de bruidsbeurs Noord Holland

Er waren  een aantal standhouders waarbij menig bruidspaar leuke en verrassende ideeën heeft opgedaan. Alle bruidsparen kregen een goed gevulde goodiebag mee met leuke aanbiedingen. Er waren tal van hoogtepunten op de dag zoals de spetterende Bruidsmodeshow van Bruidsmode Mariska uit Assendelft en Meyan Kinderbruidsmode. De prachtige bruiden werden begeleid door een optreden van fluitist Paul Smithuis (bekend van Holland’s Got Talent). Bloemenstudio Lia verzorgde de bruidsboeketten voor de dames.

Buiten kon je Live-painter Maaike Krijtenburg aan het werk zien. In waterverf legt zij de sfeer perfect vast. Verrassend was naast de traditionele bruidsauto’s ook de leuke Volkswagen Cabrio voor de deur.

De Locatie Brasa Beemster

Veel aanstaande bruiden en bruidegommen gaven aan deze locatie van de Bruidsbeurs Noord Holland interessant te vinden aangezien dit een mooi sfeervol restaurant is voor een bruiloft en voordeliger is dan de mogelijkheden in het nabijgelegen Purmerend. Daarbij is de Beemster ook nog eens een zeer sfeervol dorpje dat zich uitstekend leent voor een mooie trouwfoto reportage.

Bruidsshow Brasa Beemster

Bruidsshow Brasa Beemster 2017 door Bruidsmode Mariska -Bruidswinkel

Geplaatst door Bruidsmode Mariska -Bruidswinkel op dinsdag 13 juni 2017